Er du allerede godkendt og søger opgaver

Hvis du allerede er godkendt og vil se, om vi har et barn, som matcher din familie, skal du kontakte en af os familieplejekonsulenter.

Vi hører rigtig gerne fra godkendte familier og vi vil gerne tage en snak med dig/jer om, hvordan I kunne have lyst til at samarbejde med Viborg Kommune. Vi er nysgerrige på jer og hvad I kommer med af erfaringer, energi og gejst og vi vil bestræbe os på at få mødt jer hurtigt så vi kan afklare, om I ønsker at blive kontaktet af os, når socialrådgiverne i Familieafdelingen henvender sig om en ny opgave.

Vi kan tilbyde dig at blive oprettet i vores interne database med mulige og ledige plejefamilier så vi kan bringe dig i spil, når vi laver matchning.

Vi vil gerne i kontakt med plejefamilier med alle typer af godkendelse og vi mangler ofte plejefamilier til middel og høj belastning samt til spædbørn.

Du kan rundt på denne side klikke dig til lidt flere oplysninger om Familieplejeområdet – og så er du hjerteligt velkommen til at ringe til en af os og få en snak om potentiale og muligheder.

Sidst opdateret: 21.03.2019