Pasningsmuligheder

Børn der gynger

Skal du have dit barn passet i Viborg Kommune tilbyder vi pladser i dagpleje, vuggestue eller børnehave.
Til børn i skolealderen tilbyder vi SFO eller klub.

I NemPlads kan du få et overblik over kommunens dagtilbud og selv booke en plads ud fra kriterier som startdato, afstand mm.
 
Pladserne i dagplejen er for børn fra 0 til 2 år og 11 måneder. Her bliver dit barn passet i dagplejerens hjem. En dagplejer har 4 børn og mødes med andre dagplejere i legestue eller til andre sociale aktiviteter. Du kan få mere information om dagplejen ved at besøge deres hjemmeside.
 
Du kan også vælge en vuggestueplads, hvis dit barn er mellem 0 og 2 år og 11 måneder. Vuggestuerne ligger ofte i tilknytning til en børnehave og kaldes en integreret institution.
 

Pladserne i børnehave er for børn fra 3 år.

Derudover er det muligt at søge tilskud til privat pasning for børn i alderen 0-5 år.
 
Når dit barn begynder i skole, tilbyder vi pladser i SFO fra 0. til 3. klasse. Husk selv at udmelde dit barn ved udgangen af 3. klasse i NemPlads. Det sker ikke automatisk.

For børn i 4. klasse  til 6. klasse tilbydes der SFO-klub. Husk selv at udmelde dit barn ved udgangen af 6. klasse. Det sker ikke automatisk.

Der findes også enkelte fritidsklubber.
 
Ved tilmelding, ændring af pladstype og udmeldelse af SFO og SFO-klub skal du selv foretage ændringen via Nemplads.

Du kan få mere information ved at besøge deres hjemmeside her.

Har du et barn i SFO morgenplads 4.klasse og ønsker at tilmelde et klubtilbud samtidigt, skal du kontakte pladsanvisningen.

 

Sidst opdateret: 05.11.2015