Det Strategiske Hus

Det Strategiske Hus

Introduktion til Det Strategiske Hus

Det Strategiske Hus præsenterer den vision, mission og strategi, der er vedtaget for Viborg Kommunes dagtilbud.

Det er de fem områdeledere i Viborg Kommune samt dagtilbudschef Finn Terkelsen, der har udarbejdet grundtankerne i Det Strategiske Hus.

I processen omkring udarbejdelsen af indholdet i strategierne har der været inddragelse af ledere, pædagogisk personale og forældre.

Det Strategiske Hus er bygget op således, at der er forskellige perspektiver på strategien, nemlig ledelse, medarbejdere og børn & forældre. Disse perspektiver giver et samlet afsæt til det pædagogiske arbejde i Viborg Kommunes dagtilbud.

Det Strategiske Hus er bygget op omkring en klikbar skabelon, hvor der er aktive links med nærmere information om bl.a. kompetenceudvikling.

Læs om Ledelsesgrundlag og God Ledelse i Viborg Kommune her.

 

Vision Læring: ledelse Sammenhængskraft: ledelse Evaluering og nytænkning: ledelse Effektivisering og vækst: ledelse Læring: medarbejdere Sammenhængskraft: medarbejdere Evaluering og nytænkning: medarbejdere Effektivisering og vækst: medarbejdere Læring: børn og forældre sammenhængskraft: børn og forældre Evaluering og nytænkning: børn og forældre Effektivisering og vækst: børn og forældre Mission

Sidst opdateret: 20.11.2018