Ny viceskolechef til Børn og Unge, Viborg Kommune

54-årige Hans Jørgen Dam er ansat som viceskolechef i Viborg Kommune med start den 1. december 2018. Han skal være med til at sikre, at Viborg Kommune gør nok for de børn, der har brug for endnu mere lys i øjnene.

Hans Jørgen Dam, som til dagligt bor i Randers, er oprindeligt uddannet cand.scient.pol. og har flere års ledererfaring bag sig.

Hans Jørgen Dam kommer fra en stilling som senior manager i konsulenthuset Epinion, hvor hans fagområde var uddannelses- og socialområdet. Gennem sit konsulentfaglige virke har han fået et godt kendskab til blandt andet arbejdet med udsatte børn og unge.

Hans Jørgen Dam har desuden en fortid som blandt andet ungdomsskoleleder i Århus Kommune.

Skolechef i Viborg Kommune, Claus Drachmann Kaasby-Wang, fortæller:

-Vi skal gøre mere for dem, der har mest brug for os. Alle børn har en grundlæggende ret til et socialt læringsfællesskab. Hans Jørgen Dam er en vidensbank om de indsatser kommuner og stat har iværksat, og ikke mindst hvordan de indsatser har virket. Han vil hjælpe mig til at prioritere indsatserne, så flere børn i Viborg Kommune har mere ud af undervisningen og fællesskabet. Med Hans Jørgen Dams ansættelse får Viborgs børn og unge en stærk medspiller i, at alle børn får det bedre i vores skoler. Jeg glæder mig på ungernes vegne.

Sidst opdateret: 01.11.2018