Ny sekretariatschef i Børn og Unge

43-årige Lene Thomsen er ansat som ny sekretariatschef hos Børn og Unge, Viborg Kommune, fra den 1. november 2018.

Lene Thomsen

Lene Thomsen kommer fra en stilling som strategisk rådgiver ved Børn og Unge i Skanderborg Kommune og er oprindeligt uddannet cand.scient.soc., ligesom hun har en diplomuddannelse i ledelse fra Via University College med sig i bagagen.

Lene Thomsen bor til dagligt i Randers og blev valgt til stillingen blandt 13 ansøgere.

-Vores nye sekretariatschef kommer med en rigtig god ballast fra sit arbejde i Børn og Unge i Skanderborg Kommune. Hun kommer til, med sit engagement, sin viden og indsigt i hele området, at give os ny inspiration til glæde for Børn og Unge i Viborg, fortæller direktør Hans Henrik Gaardsøe.

Sidst opdateret: 27.10.2018