Alle nyheder

• Styrket indsats for unge i Viborg Kommune

Viborg Kommune etablerer en sammenhængende kommunal ungeindsats, som gør alle unge parate til at gennemføre en ungdomsuddannelse eller komme i job. Samtidig indføres tilbud om gratis psykologhjælp til unge fra januar 2019.

• Ny direktør for Børn & Unge i Viborg Kommune

Viborg Kommune har ansat Søren Aakjær som ny direktør for området Børn & Unge fra den 1. januar 2019.

• Der er så fuld af sjov - inde i en børneskov

Fredag den 23. november har store som små borgere mulighed for at mødes i Lyngsøparken til en aktiv og sjov dag og være med til at sætte deres præg på den kommende børneskov.

• Ny viceskolechef til Børn og Unge, Viborg Kommune

54-årige Hans Jørgen Dam er ansat som viceskolechef i Viborg Kommune med start den 1. december 2018. Han skal være med til at sikre, at Viborg Kommune gør nok for de børn, der har brug for endnu mere lys i øjnene.

• Ny sekretariatschef i Børn og Unge

43-årige Lene Thomsen er ansat som ny sekretariatschef hos Børn og Unge, Viborg Kommune, fra den 1. november 2018.

• Mentortilbud til sårbare unge i Viborg

Psykisk sårbare unge kvinder risikerer at fare vild i overgangen til voksenlivet. Mange dropper ud af uddannelsessystemet og havner i stedet på offentlig forsørgelse. Det er både et problem for den enkelte unge og for samfundet.

• 3.Y cyklede sig til guld

Det meste af september måned blev der trådt hårdt i pedalerne på skolerne i Viborg. Elever i 0.-9. klasse kæmpede om at cykle, så mange km som muligt.

• Med mindre alkohol er du meget mere med

Vær med til at støtte den gode udvikling, hvor danske unge drikker mindre - og derfor kan være meget mere med til festen.

• Børneskov

Viborg har fået sin første Børneskov. Den ligger lige midt i Viborg Naturpark

• Redegørelse om Rødkærsbro Børnehus

Det rådgivende ingeniør- og arkitektfirma bag Rødkærsbro Børnehus har leveret en redegørelse.

• Børnesjov i Stoholm

Snart kan børnene i Stoholm slå sig løs og glæde sig til leg i den kommende børneskov. Fredag den 28. september har store som små borgere mulighed for at mødes i Dynamitskoven til en aktiv og sjov dag og komme med ideer til, hvad det nye skovområde skal indeholde.

• Rødkærsbro Børnehus får helt nye garderober

Bygningsingeniører fra både Viborg Kommune og arkitektfirmaet Constructa har torsdag eftermiddag gennemgået hele Rødkærsbro Børnehus.

• Opdatering: Ulykke i Rødkærsbro Børnehus

To voksne og et barn fik alvorlige skader ved ulykken i går i Rødkærsbro Børnehus.

• Ulykke i Rødkærsbro Børnehus

Onsdag formiddag skete der en ulykke i Rødkærsbro Børnehus. Fem er kommet til skade heraf flere alvorligt.

• To hjul - masser af eventyr

Viborg Kommune er med igen, når Alle Børn Cykler 2018 triller ind på flere af kommunens skoler fra den 3.-16. september. Målet er at få flere børn til at cykle mere.

• Viborg Kommune bruger børn som hemmelige agenter

I jagten på at skabe den bedste skole, har Viborg Kommune bedt hemmelige agenter mellem 10 - 16 år om at tage på en tophemmelig mission

• Alle Børn Cykler 2018

Er dit barn tilmeldt den landsdækkende cykelkampagne, som skydes i gang den 3. september?
    Læs mere om kampagnen her.

• Skoledistrikter Taphede og Arnbjerg

Forslag til ændring af skoledistrikter for Overlund Skole, Houlkærskolen, Møllehøjskolen og Søndre Skole

• Børn & Unges direktør går på pension

Ved udgangen af 2018 går direktør for Børn & Unge, Hans Henrik F. Gaardsøe, på pension.

• Tag børnene med i skoven

Fredag den 17. august har store som små borgere mulighed for at mødes til en aktiv og sjov dag i Børneskoven i Viborg Naturpark og komme med ideer til, hvad nye skovområder skal indeholde.

• Skolestart med lys i øjnene

Skolestarten står for døren. Mange elever glæder sig til at skulle rykke op i en ny klasse eller til nye fag og udfordringer.

• Søndage på Borgvold

Trylleri, cirkus og gøgl for børn alle søndage i august på Borgvold i Viborg.