Link til et bestemt sted på en side

Her skal der være et link til "Punkt 1"

De danske håndboldherrer spiller VM i Qatar 15. januar - 1. februar 2015. I den anledning inviterer Viborg Idrætsråd og Generation Handball i samarbejde med DR og Viborg Kommune hele Danmark til håndboldfest. Du er selvfølgelig inviteret!

DR flytter VM-studiet til Viborg Stadionhal og gør Viborg til Danmarks håndboldhovedstad i 14 dage. DR Sportens Peter Møller er vært for festen, og DR1 sender direkte fra Viborg Stadionhal i forbindelse med de danske kampe, som DR har rettigheder til.

Punkt 1

Punkt 2