Handicappedes mulighed for skift af afstemningssted

Hvis du er vælger med handicap eller nedsat førlighed og ønsker at skifte til et andet mere tilgængeligt afstemningssted i opstillingskredsen, er der mulighed for dette. (Vær opmærksom på, at Viborg Kommune er inddelt i to opstillingskredse).

Hvis du ønsker at skifte afstemningssted, kan du benytte ansøgningsskemaet "Overførsel til et andet afstemningssted". Ansøgningsskemaet skal indsendes/afleveres til Borgerservice i Viborg Kommune, Prinsens Alle 5, 8800 Viborg. Når din ansøgning er færdigbehandlet vil du få et skriftligt svar fra kommunen.

Reglerne for at blive overført til et andet afstemningssted på valgdagen til Folketingsvalget findes i Lov om valg til Folketinget - du kan læse mere om disse i ansøgningsskemaet.

Det kan oplyses, at alle afstemningssteder i Viborg Kommune er tilgængelige for handicappede.

Sidst opdateret: 25.02.2016