Billeder og logo

Viborg set fra oven

Viborg Billeder
I Viborg Billeder finder du både stillbilleder og levende billeder fra Viborg og omegn.
Se Viborg Billeder.

Viborg Kommunes Designguide

MyndighedslogoMyndighedslogoet er en rentegning af den gamle Viborg Kommunes byvåben, der i sin oprindelige form var Viborg bys segl og stammer fra 1300-tallet.

Logoet vises her sammen med Viborg Kommunes navnetræk.

MarkedsføringslogoUd over myndighedslogoet har Viborg Kommune også et markedsføringslogo, som skal bruges i mere kommercielle sammenhænge.

De tre ringe i logoet relaterer sig både til Viborg Kommunes geografiske placering og indre struktur samt til visionen, som bærer overskriften ”Vilje, vækst og velfærd”.

Det faste centrum i markedsføringslogoets ringe symboliserer vilje. De omgivende ringe, der breder sig, afspejler vækst, mens de grønne farver skal give associationer til velfærd.

UdviklingsringeEt tredje element i designet er ringene fra markedsføringslogoet - udviklingsringene, som kan tilføjes, hvis der skal gøres lidt ekstra ud af layoutet.

Designet er et værktøj til at synliggøre Viborg Kommune. Helt konkret skal designet være en hjælp til borgerne og omverdenen til at genkende medarbejdere, breve, annoncer m.v. fra Viborg Kommune.

Der er derfor udarbejdet en designguide med retningslinier for, hvordan logoer og det nye design skal anvendes i praksis.

DesignguideSe designguiden her

Hvis du er leverandør hos Viborg Kommune og har brug for logofiler, kan du kontakte: Bodil Rom-Jensen, tlf.: 8787 8602, bro@viborg.dk

Sidst opdateret: 21.04.2017