At være ansat ved Viborg Kommune

Nedenfor er der indgange til områder, som du som ansøger til job hos Viborg Kommune måske er interesseret i art vide mere om.

• Socialområdet

Personalepolitik

Vores personalepolitik er baseret på værdier - ikke regler. Læs om værdierne.

• MEDforside

Medindflydelse og medbestemmelse

Medarbejdere og ledelse har aftalt et vidtgående samarbejde på arbejdspladsen. Se mere..

Medarbejderudvikling

Ansatte hos Viborg Kommune har mange muligheder. Se vores strategi for kompetenceudvikling.

Arbejdsmiljø

Vi lægger stor vægt på, at der er et godt arbejdsmiljø på alle kommunale arbejdspladser

Ledelse

Medarbejderne og ledelsen har sammen udviklet en måde at tænke ledelse på, som præger hele organisationen

• Penge 160x90

Løn - ferie og fravær

Sådan kommer din løn på plads  - samt andre vilkår

• Tillids 160

Tillidsrepræsentanter

Alle ansatte har en tillidsrepræsentant, som kan bistå, hvis du har spørgsmål om din ansættelse og løn.

Sidst opdateret: 08.02.2017