Distriktsleder

Viborg Kommunes Hjemmepleje og Hverdagsrehabilitering søger distriktsleder til distrikt Stoholm.

Brænder du for at udvikle kommunale velfærdsydelser, har du erfaring med at lede forskellige fagligheder og har du et stærkt fokus på den rehabiliterende indsats?

Så tilbyder Viborg Kommune en stilling som distriktsleder med ansvar for distrikt Stoholm.

Sundhed og Omsorg i Viborg Kommune har for nyligt gennemført en organisationsændring, som skal understøtte sammenhængskraften i forhold til kerneopgaven og sikre gode rammer for det tværfaglige samarbejde i praksis.

Distriktslederen skal arbejde ud fra Viborg Kommunes værdigrundlag, ledelsesgrundlag samt Job & Velfærds kerneopgave: ”samarbejde med borgeren om et selvstændigt, meningsfuldt og aktivt liv – hele livet”.

Du har fagligt, administrativt og økonomisk ansvar for distriktet og er leder af medarbejdere. Ansvaret omfatter indsatser i henhold til serviceloven og sundhedsloven. Medarbejdergruppen er flerfaglig, og du har det faglige og daglige ledelsesansvar for alle faggrupper i distriktet.

Du er ansvarlig for, at rehabiliteringsindsatsen sker med udgangspunkt i borgernes ressourcer og behov samt bidrager til at udvikle deres mestringsevne. Du skal - i samarbejde med medarbejdere, borgere og en række andre aktører - finde løsninger, der understøtter fremtidens velfærd.

Du skal medvirke til at sikre og udvikle det nære sundhedsvæsen og det tværsektorielle samarbejde med regionen, herunder skabe sammenhængende patientforløb.

Derfor lægger vi vægt på, at du:
  • Har ledelsesmæssige evner og erfaringer med tværfaglig ledelse samt ledelse af større personalegrupper
  • Er indstillet på at indgå i et stærkt fællesskab med 8 andre distriktsledere
  • Har en relevant sundhedsfaglig baggrund.
  • Evner at etablere et udviklende samarbejde på tværs af organisationen.
  • Har en lederuddannelse på diplomniveau - eller er villig til at påbegynde en lederuddannelse
  • Er i stand til at yde sparring og faglig supervision i dagligdagen baseret på den anerkendende tilgang
  • Er ledelsesmæssigt i stand til at understøtte, udvikle og vedligeholde en fælles værdibaseret kultur med både tydelige rammer og frihed under ansvar
  • Økonomisk indsigt, forståelse samt evne til at skabe en sund økonomi
  • Har gennemslagskraft, men samtidig er lederen, der inviterer til dialog

Fakta om jobbet
Den nye organisering trådte i kraft den 1. juni 2017.

Stillingen forventes besat pr. 1. december 2017.

Uddybende information kan indhentes ved leder af Hjemmepleje og Hverdagsrehabilitering Vibeke Eriksen tlf.: 30 94 04 90.

Klik her for at se jobprofil

Der afholdes samtaler den 11. oktober 2017. Der afholdes eventuelt 2. runde samtaler 18. oktober 2017. Som en del af ansættelsesprocessen vil du skulle gennemgå en personlighedstest.