Teknisk servicemedarbejder

Teknisk servicedistrikt Ørum søger en teknisk servicemedarbejder på 37 timer ugentligt med start den 1. oktober 2017 eller snarest derefter.

Hvem er vi:

Vort distrikt dækker de kommunale bygninger i Ørum Skoles distrikt og omfatter 10 adresser, hvor det tekniske personale yder teknisk bistand til den indvendige og udvendige bygningsdrift.
 
Ligeledes yder vi bygningstilsyn, vedligeholdelse af udearealer, affaldshåndtering, flytning, vedligeholdelse af inventar samt andre serviceopgaver.
 
Hvem er du:
 
Vi søger en teknisk servicemedarbejder med håndværksmæssig erfaring og teknisk snilde, som kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt samt varetage mange alsidige opgaver i samarbejde med distriktets øvrige personale.
 
Det er en forudsætning, at du har kørekort og egen bil, ligesom der må påregnes tilkald uden for normal arbejdstid i begrænset omfang. Serviceopgaverne er i blandt andet skole, børnehave og på ældreområdet, det er derfor nødvendigt, at du er fleksibel og har gode sociale egenskaber.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teknisk serviceleder Tommy Schmidt Kristensen, 24 62 26 15, tskr@viborg.dk eller leder af servicedistriktet, konstitueret skoleleder Maria Frimand Andersen, 20 56 05 94, mfan@viborg.dk.
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til lokal forhåndsaftale, gældende overenskomst og aftale om Ny løn. Der indhentes børne- og straffeattest på den, der tilbydes stillingen.
 
Ansættelsessamtaler afholdes den 29. august 2017.