Byggesagsbehandler

Vi søger en dynamisk byggesagsbehandler, som vil medvirke til udviklings- og vækstdagsordenen i Viborg Kommune.

Vores indstilling er, at myndighedsbehandling ikke kun skal tage udgangspunkt i fagligheden, men at vi ved hjælp af dialog kan skabe gode løsninger og dermed tilfredshed for såvel ansøgere som det omgivende samfund.

Selv om du har en myndighedsfunktion, skal du derfor kunne anvende dialogen som et værktøj til gode relationer med ansøgere, borgere og bygherrer, og du skal være med til at drive den igangværende positive udvikling videre, samtidig med at du i den daglige myndighedsbehandling fortsat leverer god service og en hurtig professionel sagsbehandling.

Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads i nye fysiske rammer med højt aktivitetsniveau og faglige såvel som personlige udfordringer,
  • gode og dygtige kolleger og et uformelt arbejdsklima, hvor samarbejde, engagement har høj prioritet,
  • en løn og ansættelse efter relevant overenskomst.
    Du vil som byggesagsbehandler blive tilknyttet området Byggeri og Miljø, hvor vi pt. er ca. 35 medarbejdere. I Byggesagsafdelingen er der ca. 10 medarbejdere. Byggesagsafdelingen arbejder med byggesagsbehandling, planadministration, BBR, adressering og skimmelsvampsager.
Dine opgaver:
  • Ambassadør for den gode forhåndsdialog og god service
  • Tovholder/facilitator på byggesager
  • Byggesagsbehandling
  • Administration efter planloven, herunder dispensationssager
Dine personlige kvalifikationer:
  • Du har en naturlig myndighed og brænder for at tage del i den igangværende udvikling af byggesagsbehandlingen som både myndighed og facilitator,
  • du er handlekraftig og går efter at skabe resultater i samarbejde med såvel interne som eksterne parter,
  • du er klar i din kommunikation.
  • du har forståelse for, og erfaring med arbejdet i en politisk styret organisation,
  • du er en problemknuser i komplekse problemstillinger.
Dine faglige kvalifikationer:
  • Du har erfaring med byggesagsbehandling. Det vil være en fordel, hvis du for nyligt har beskæftiget dig som byggesagsbehandler og dermed kan agere inden for det gældende regelsæt,
  • du har en relevant uddannelse som bygningsingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller lignende,
  • du er analytisk og forstår at se helheder ud over detaljen.
Vil du vide mere?

Nærmere oplysninger hos afdelingsleder for byggesagsafdelingen Dennis Krøjmand Berg, tlf. 87 87 52 08.

Samtaler forventes at finde sted primo uge 35.