Ungekonsulenter til Ungeindsatsen Viborg

Med høj faglighed og et anerkendende menneskesyn

Er du god til at være i dialog med unge, og er du så fleksibel, at du kan variere mellem morgen, dag, aften- og weekendarbejde. Ja, så er jobbet som ungekonsulent hos Ungeindsatsen i Viborg Kommune helt sikkert noget for dig.

Vi søger lige nu to faste stillinger som ungekonsulenter til en spændende, udfordrende og afvekslende hverdag med start den 1. oktober 2017. Begge stillinger er 37 timer om ugen, med selvstændig kalenderstyring, afhængige af opgaverne, du bliver knyttet til Dagområdet, hvor du får 10 andre ungekonsulenter som nærmeste kolleger.

Hvem er du?
Ud over at du er fleksibel omkring arbejdstider og kan arbejde på alle tider af døgnet og ugen, forventer vi, at du:
  • Er uddannet pædagog, socialrådgiver eller har en anden socialfaglig baggrund.
  • Har kørekort og egen bil.
  • Har en anerkendende, empatisk og rummelig tilgang til andre mennesker – og kan reflektere i nuet over egen indsats.
  • Er systematisk og struktureret i udførelsen af opgaverne og har en tværfaglig forståelse.
  • Er vedholdende i arbejdet med de unge og deres forældre.
  • Kan arbejde ud fra konkrete handleplaner.
  • Er tydelig i skrift og tale.
  • Kan begå dig i diverse IT-systemer.
  • Du må meget gerne have erfaring med opgaver som familiebehandling, gruppeforløb AART og AART for familier og anvendelse af KRAP i det daglige arbejde

Derudover er det vigtigt for os, at du forstår at give plads til, at de unge klarer det, de selv kan og ser det som en udfordring, at de hjælpes til bedre at kunne det, de endnu ikke kan.

Det tilbyder vi
Hos os får du dygtige og erfarne kolleger, der motiveres af at arbejde med unge. Du får en spændende, udfordrende og afvekslende hverdag, hvor der er travlt men altid plads til et godt grin mellem kolleger.

Vores pædagogik spejler sig i KRAP, AART, HAP, og den systemiske narrative tænkning. Vi vægter især:
  • At have ekstern supervision 5 gange om året, suppleret med intern kollegial sparring og kompetenceudvikling.
  • Høj faglighed, hvor den anerkendende, systemiske narrative tilgang har fokus.
  • Tværfagligt samarbejde som et fast redskab i hverdagen.
  • Plads til nytænkning og kreativitet i opgaveløsningen.

Om Ungeindsatsen i Viborg
Ungeindsatsen Viborg består af et døgn- og dagområde og er et foranstaltningstilbud til sårbare og socialt udsatte børn og unge i alderen 13-23 år.

Ungeindsatsen Viborg består af 20 ungekonsulenter, 1 administrativ medarbejder, 1 teamleder og 1 afdelingsleder.

Læs mere om Ungeindsatsen på www.viborg.dk/ungeindsatsen

Vi holder samtaler mandag den 21. august og tirsdag den 22. august. Begge dage i tidsrummet kl. 12.00 – 19.00.
Ansættelsen er betinget af ren børne- og straffeattest, hvorfor disse indhentes.

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Tandrup Madsen på tlf.: 87 87 78 00 og eller teamleder, Helle Hansen på 30 33 44 03.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende PFF overenskomst.