Pædagoger

Livet er dit – Vi støtter, udfordrer og skaber værdi i fællesskab ….

Er du pædagog og ønsker at arbejde inden for området med borgere med autisme, fysisk og psykisk udviklingshæmmede, er det dig vi mangler!

Katrinehaven søger pædagoger med tiltrædelse pr. 1. oktober 2017. Stillingerne vil være på 30-35 timer om ugen med blandede arbejdstider morgen/aften samt hver anden weekend. Der skal endvidere påregnes arbejde på helligdage.

Katrinehaven er Viborg Kommunes største integrerede bo- og aktivitetstilbud på handicapområdet og ligger i Viborgs vestlige bydel. Katrinehaven omfatter 6 klynger med 10 beboere i hver og et fælles aktivitetscenter. Beboerne i Katrinehaven har alle betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Alle beboerne i Katrinehaven har behov for specialiseret pædagogisk støtte samt fuld døgnpleje.
 
Pædagogisk arbejder vi ud fra en anerkendende, ressourcefokuserende og systematisk tilgang med afsæt i Viborg Kommunes socialpolitik 2015–2019, ”Livet er dit – Vi støtter, udfordrer og skaber værdi i fællesskab”. Det gør vi ved at have respekt for forskellighed og gennem en individuel indsats, hvor KRAP og LowArousal er den gennemgående pædagogiske tilgang. Vi er endvidere optaget af, at fællesskab præger beboernes hjem. Derfor arbejder vi målrettet på et konstruktivt samarbejde med pårørende, myndighed samt relationer til det omkringliggende nærmiljø for herigennem at have fokus på, at dét, beboeren kan selv, skal de selv – da det giver værdi at blive støttet i og udfordret på sine kompetencer og udvikling. Dette arbejder vi på ved at skabe så forudsigelig en hverdag hvor formålet er, at den enkelte beboer oplever livskvalitet gennem med- og selvbestemmelse over egne livsvilkår.
 
Som ansat i Katrinehaven er du derfor:
 • Uddannet pædagog
 • Har erfaring med målgruppen og motiveres af at arbejde med mennesker med særlige behov
 • Anerkendende og ressourcefokuserende i din tilgang til andre mennesker
 • At du faglig spiller dig selv, kolleger og afdelingen god
 • Struktureret og er loyal over for fælles beslutninger med udgangspunkt i Katrinehavens værdier og visioner
Ud fra ovenstående forventer vi, at du:
 • Har viden om KRAP og LowArausal
 • Har gode kommunikationsegenskaber – også skriftlig
 • Har gyldigt kørekort (B)
Vi kan tilbyde:
 • Engagerede og fagligt dygtige kolleger
 • En arbejdsplads med mange komplekse arbejdsopgaver
 • En innovativ og mulighedssøgende arbejdsplads 
Er du interesseret i at blive en del af vores stærke team, men gerne vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til:
Teamleder og stedfortræder: Karen Østergaard 87 87 79 61
Teamleder: Charlotte Kok 87 87 79 64.

Ansættelse efter gældende overenskomst med SL.
Samtaler forventes afholdt i ugerne 34 og 35 2017.
Sidste frist for ansøgning: Søndag d. 13. august 2017.