Sekretariatschef i Job & Velfærd

Da Viborg Kommune kunne fortælle offentligheden om Apples 6,3 milliarder store investering i et nyt datacenter i Foulum var det på baggrund af et omfattende forarbejde og efter intense forhandlinger. Det var ikke bare et æble, der landede tilfældigt i turbanen, men belønningen for en dedikeret indsats fra mange dygtige interessenter og fra mange dele af Viborg Kommunes organisation.
 
Som sekretariatschef skal du kunne se dig selv i spidsen for et projekt og en organisation som godt nok er knapt så stor som Apple, men dog af altafgørende betydning for et velfungerende og sammenhængende Job & Velfærd, hvor Sekretariatet er den olie, der får maskinen til at glide smidigt.
 
Job og Velfærds samlede sekretariat har været i drift i et år og vi indrømmer, at noget er vi lykkedes med, og andet har vi haft sværere ved. Det er dog et år, der har gjort os klogere, og som har givet os nogle værdifulde erfaringer, som vores nye sekretariatschef kan bygge på i arbejdet med skabe en optimal udnyttelse af sekretariatets samlede ressourcer og kompetencer.
 
For den rigtige ansøger bliver denne stilling en spændende mulighed for at sætte organisatoriske, ledelsesmæssige og faglige udviklinger i spil, tæt på den politiske og administrative topledelse i en af landets helt store kommuner. Du kommer til at sidde sammen med dine chefkollegaer, dine ledere og dine 66 medarbejdere på ikke blot landets flotteste rådhus, men også et af de bedst fungerende.
 
Vi synes i al beskedenhed, at det er en fantastisk stilling, så vi tillader os at have høje forventninger til dig. Du skal have et stort ledelsesmæssigt talent. Du skal have en organisatorisk nysgerrighed, der giver dig evnen til at bygge det rigtige op, men også mod og dygtighed til at korrigere retning. Du skal arbejde naturligt i de gode relationer, der gør dig - og din organisation - til oplagte samarbejdspartnere ikke blot i forvaltningen men også på tværs af forvaltninger. Du er god til kommunal økonomi og så skal du have stærkt politisk flair. Ikke mindst kræver det at du insisterer på, at have øje for helheden.
 
Stillingen besættes på overenskomstvilkår. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles med den forhandlingsberettigede organisation. Årslønnen forventes at ligge på 680.000 kr. Hertil kommer pensionsordning på ca. 19%.

Yderligere oplysninger
fås hos direktør Jakob Lundgaard, tlf. 40 33 24 14 og/eller hos direktør Mette Andreasen, tlf. 51 27 31 22.

Læs i øvrigt mere i den uddybende job- og personprofil

Ansøgning indsendes via Lundgaard konsulenternes hjemmeside ved at klikke på knappen - opret ansøgning.