Administrativ medarbejder

Vi søger en administrativ medarbejder til sagsbehandling vedrørende alment byggeri og andre administrative opgaver i Planområdet i Teknik & Miljø.

Viborg Kommune er i en spændende udvikling, og der er stor vækst i landets 9. største kommune.

Der er i øjeblikket og i de kommende år en øget aktivitet indenfor det almene byggeri.

Planområdet
Vi er 20 medarbejdere i planområdet, som arbejder i 4 teams. Det ene team arbejder med strategisk planlægning herunder kommuneplanlægning, energi- og klimaplanlægning og alment byggeri. Derudover arbejder et team med lokalplanlægning, et team arbejder med udviklingsprojekter f.eks. Viborg Baneby og byfornyelse og et team arbejder med GIS og administrative opgaver.

Opgaver
Den ledige stilling er delt mellem team strategisk planlægning og team administration. Det vil være en fordel med viden og erfaring indenfor almene boliger.

Du skal assistere med sagsbehandling og administrative opgaver vedrørende almene boliger, løse opgaver i forbindelse med diverse puljer og bidrage med andre administrative opgaver. Opgaverne vil være varierende.

Vi forventer, at du har
  • en relevant uddannelse og administrativ erfaring (HK’er, teknisk designer eller lignende)
  • kendskab til arbejdet i en offentlig administration
  • gode formulerings-, kommunikations- og samarbejdsevner,
  • evnen til at tage selvstændigt ansvar i opgaveløsningen,
  • lyst til at arbejde i et tværfagligt miljø med bidrag til helhedsorienterede løsninger,
  • humor og bidrager til det sociale fællesskab.
 Vi tilbyder
  • et arbejde i en værdibaseret organisation, hvor de 4 personalepolitiske værdier er mangfoldighed, ordentlighed, dygtighed og mod,
  • en spændende arbejdsplads med højt aktivitetsniveau og faglige udfordringer,
  • et godt socialt miljø med engagerende kollegaer med humoristisk sans og en uformel omgangstone med respekt for hinanden,
  • en administrativ organisation i bevægelse med fysisk placering i et nyt, flot og moderne rådhus med åbne kontormiljøer og god kantine,
  • flextid.
Løn og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.

Øvrige oplysninger
Ansættelsesstedet er Teknik & Miljø, Plan, Rådhuset, Prinsens Allé 5, 8800 Viborg.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 11. august 2017.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til: Planchef Karl Johan Legaard Jensen på 87 87 55 50 / 51 90 16 20 eller Eva Grønborg på telefon 87 87 52 09.