Trussel mod børnehave i Viborg

En 34-årig mand er fredag varetægtsfængslet for trussel mod børnehaven Prinsen i Viborg samt trusler mod medarbejdere i familieafdelingen.

Familie- og rådgivningschef Ole Elbæk er glad for, at den 34-årige er pågrebet og har denne kommentar til sagen:

"Jeg kan bekræfte, at Familieafdelingen har en sag med den 34-årige. Vi har i forløbet haft et rigtig godt samarbejde med politiet i sagen, og manden blev heldigvis anholdt torsdag. Sagen er nu overgået til politiets efterforskning, så jeg kan henvise til den pressemeddelelse, politiet har sendt ud.
Her har politiet også angivet konkrete kontaktpersoner".

Viborg Kommune ser med meget stor alvor på truslerne mod børnehaven og medarbejderne i familieafdelingen og er naturligvis opmærksomme på at håndtere sagen i forhold til både de berørte forældre og medarbejdere.

Se politiets pressemeddelelse med kontaktpersoner her:

Viborg Kommune