Tragisk dødsfald på Egeskovhus

Midt- og Vestjyllands Politi har søndag den 18. juni kl. 22.30 udsendt denne pressemeddelelse:

”Eftersøgt 7-årig pige fra Viborg er fundet

Den 7-årige pige, som tidligere på dagen blev efterlyst efter at have forladt den institution, som hun boede på, er her til aften fundet druknet i en sø.

En 7-årig handicappet pige uden sprog forlod midt på eftermiddagen den institution, som hun boede på, i Viborg.

Straks efter anmeldelsen til politiet, indledtes en eftersøgning med flere patruljer, medarbejdere fra institutionen og bekymrede borgere, som frem til nu har finkæmmet området.

Kort efter kl. 21 fandt en af politiets patruljer pigen druknet i en lille sø i nærheden. Der er intet, der tyder på en forbrydelse. Pigens nærmeste pårørende og institutionens personale er underrettet. Politiet har p.t. ikke flere oplysninger om sagen, men takker alle de medier og borgere, der har deltaget i eftersøgningen.”

I Viborg Kommune er vi i øjeblikket i gang med at danne os et overblik over hændelsesforløbet og vil hurtigst muligt tage kontakt til de øvrige forældre på institutionen.

Samtidig tager vi hånd om personalet på institutionen, som selvfølgelig er stærkt påvirket af den tragiske hændelse.

Spørgsmål kan rettes til Viborg Kommunes familie- og rådgivningschef Ole Elbæk, mobil 87 87 76 15.