Invitation til temamøde om Socialpolitikken

Social- og Arbejdsmarkedsudvalget inviterer til temamøde den 9. marts om Socialpolitikken ” Livet er dit”. Kom og giv dit / jeres input til drøftelserne med politikerne omkring socialpolitikken.

Mødet afholdes:

Den 9. marts 2017 kl. 17.00 – 19.30 på Viborg Rådhus, Multisalen, Prinsens Alle 5, Viborg.

Program for temadagen er:

17.00: Velkomst ved Søren Gytz Olesen

17.10: Refleksioner over socialpolitikken "Livet er dit" ved Knud Aarup. Knud Aarup har mange års erfaring som direktør i en række kommuner, og har senest været direktør for Socialstyrelsen. Knud Aarup arbejder nu som selvstændig konsulent.

17.40: Mulighed for at deltage i 7 forskellige workshops med udgangspunkt i "Livet er dit" i forhold til Viborg kommune. Områderne handicap, udsatte og psykiatri vil være repræsenteret.

19:00: Opsamling i plenum med mulighed for anbefalinger til Social- og arbejdsmarkedsudvalget

19.30: Afslutning på temamødet ved næstformand Ove Kent Jørgensen

Tilmelding til dagen til Mie Maretti Nielsen på: 5mn@viborg.dk, senest den 1. marts 2017.