Vi cykler til arbejde

Cyklistforbundet og Sundhedscenter Viborg ønsker at sætte fokus på aktiv transport og fornuften i at motionere på vej til arbejde, og dermed udnytte tiden og slå to fluer med et smæk.
I år har vi et særlig fokus på mænds sundhed

Flere mænd har ikke en ideologisk forestilling om at leve sundt, men de kan motiveres til mere aktivitet, hvis det er sjovt, er lige til at gå til og foregår sammen med andre f.eks. en kollega.

Selv forholdsvis små livsstilsændringer har stor sundhedsmæssig værdi - En halv times motion om dagen – fx i form af at cykle til arbejde – forbedrer sundheden væsentligt! Så kære mænd hop på cyklen.

Viborg Kommune har fokus på virksomheder, hvor mange af de ansatte er mænd – vi vil gerne have ”Flere mænd i sadlen”. Vi deltager i morgenmadsuddelingen, som finder sted tirsdag d. 4. april kl. 8.45 ved 3 virksomheder i Viborg: AC Hydraulic, Ravendo og Dlt Group.

Desuden vil Cyklistforbundets Viborg-afdeling uddele æbler på udvalgte lokaliteter fra kl. 7.

Cyklistforbundets Viborg-afdeling udtrækker et hold som vinder af en lokal præmie.

Med kampagnen ønsker vi at sætte fokus på aktiv transport og fornuften i at motionere på vej til arbejde og dermed udnytte tiden og slå to fluer med et smæk.
I år har vi et særlig fokus på mænds sundhed – fordi mændene fortjener det.

Nemt at tilmelde sig

Det er nemt at tilmelde sig VI CYKLER TIL ARBEJDE. Man skal blot samle et hold af 4-16 kollegaer, tilmelder sig på kampagnens website www.vcta.dk, cykler på arbejde så mange dage som muligt i maj måned og registrere alle cykeldage på nettet.

Det koster 60 kr. pr. deltager at cykle med. Alle typer af cykler må anvendes - inklusiv el-cykler, mountainbikes og racercykler. Cyklistforbundet står bag kampagnen i samarbejde med ITD - brancheorganisation for den danske vejtransport.

10. marts:           Tilmelding åbner

1.-31. maj:          Der cykles